Hjem » Globalt
Globalt

Ledende globalt og lokalt

Monster er ledende når det gælder at matche arbejdsgivere med de mest begavede kandidater, lokalt, nationalt og globalt. Monster Worldwide har en enestående international rækkevidde og er repræsenteret i over 50 lande rundt om i verden. Disse jobsites, sammen med vores globale samarbejdspartnere, gør at Monster er repræsenteret i over 60 lande.

Globale og lokale
Ved at give vores kunder de ydelser de har brug for lokalt og verden over, fortsætter Monster at være ledende indenfor online rekruttering i Øst- og Vesteruropa, Nord-og Sydamerika, og er den eneste rekrutteringsaktør i alle store markeder i Asien, deriblandt Indien og Kina. For at udvide vores globale rækkevidde, indgik vi i en alliance med News Corporations australske virksomhed, News Limited.
Uanset om du overvejer at ansætte personale i USA, Danmark, Irland eller Indien har Monster det, du har brug for. Vi skræddersyr rekrutteringsprocessen efter jeres behov, med alt fra almindelige stillingsannoncer og målrettede medieløsninger, til komplette rekrutteringsløsninger med støtte under hele processen. Vores globale rækkevidde med lokal touch afspejler vores store sortiment af rekrutteringspakker og løsninger, der er skræddersyede for at opfylde dine rekrutteringsbehov, uanset hvor du skal ansætte.
Nå ud til flere kvalificerede kandidater med Monsters globale og lokale repræsentation. Lad vores globale synlighed hjælpe dig til at bygge et team af medarbejdere i verdensklasse – lokalt, nationalt og globalt.
Læs mere om international rekruttering med Monster
Monster internationalt
Klik her for at se Monsters globale nærvær.
Monsters lokale jobsites
Klick her for att få en oversigt over Monsters lokale jobbsites i hele verden
©2011 Monster - All Rights Reserved - U.S. Patent No. 5,832,497 - NYSE: MWW - V: 2019.3.0.19-323