Hjem » Monster for Arbejdsgivere
For arbejdsgivere

Markedsledende indenfor rekruttering

Monster er markedsledende i Europa, med Europas mest besøgte kommercielle rekrutteringssite. I Øresundregionen havde vi i marts måned over 296.000 unikke besøgende. Vi har mere end 93.000 aktive CV’er i CV-databasen i regionen.

54% af vores kandidater er erfarne og 27% har en Masters Degree. Vores kandidatudvalg dækker først og fremmest jobområder indenfor Administration/kontor, IT/Softwareudvikling, Salgs- og forretningsudvikling og Markedsføring.

Monster arbejder kontinuerligt med at tiltrække kandidater af høj kvalitet til Monster.dk, vores kunders stillingsannoncer og vores CV-database. For at vores kunder også i fremtiden skal nå ud til relevante kandidater arbejder vi hele tiden med at markedsføre os og vores kunder mod relevante kandidatgrupper online, via sociale medier og via mere traditionelle medier.

Monster samarbejder også med partnersites, vi ved driver gode kandidater indenfor specifikke målgrupper. Vores partnersites i Danmark er Medicon Valley Online, Tweak.dk og Euroinvestor.dk.

Nytænkende rekrutteringsløsninger for vores kunder

Med vores effektive rekrutteringsværktøj hjælper vi virksomheder at finde præcis de kompetencer, de søger. Vi tilbyder sofistikerede medieløsninger, der hjælper arbejdsgivere at nå præcis den rette målgruppe. Den seneste tids innoverende tiltag omfatter blandt andet forbedringer af vores grundlæggende søge- og matchningsteknologi samt udviklingen af vores teknisk avancerede ”behavioural targeting-produkt” Career Ad Network. Disse produkter er en del af Monsters brede produktportefølje som indeholder alt fra gratis værktøj for kandidathåndtering til fuldt integretet Talent Management-system.

Velkommen til Monster!


Læs mere om rekruttering med Monster
©2011 Monster - All Rights Reserved - U.S. Patent No. 5,832,497 - NYSE: MWW - V: 2019.3.0.19-304