Hjem » Monster for jobsøgere
For jobsøgere

Rådgivning og værktøj der hjælper dig i din karriere

Hvis du overvejer et nyt job, en ny karriere eller en ny vej i livet, så hjælper Monster dig med at udforske mulighederne og finde de rette muligheder.

På Monster kan vi lide valgmuligheder. Vi tilbyder en traditionel nøgleordssøgning sammen med en ny måde at finde job, ved at vælge de brancher, erhverv, virksomheder, udannelsesniveau, m.m. der passer dig.

På Monster kan du


Mobile apps

Monster har flere mobile apps for at søge job. Med dem får du let og hurtigt adgang til din Monster-konto, holder dig opdateret om nye job og kan ansøge dem uanset hvor du befinder dig. De findes for iPhone, Android og iPad


Karriereråd

I Monsters karriereråd finder du information om og tip til din jobsøgning, hvordan du skriver et godt CV, hvordan du kommer videre i karrieren og meget mere. Besøg den del af vores karriereråd, du finder mest interessant og kom godt i gang allerede i dag!
Strategi for jobsøgning
CV & breve
Jobsamtale
Løn & personalegoder
På arbejdspladsen
Karriereudvikling

Hold dig opdateret
Nyhedsbrev
Abonnér på Monsters nyhetsbrev Career News og opdag alt Monster har at tilbyde. Få de seneste jobnyheder, karriereråd og information om aktuelle kampagner hver måned, direkte til din indbakke. Klik her
Kontakt os
©2011 Monster - All Rights Reserved - U.S. Patent No. 5,832,497 - NYSE: MWW - V: 2019.3.0.19-320