Hjem » Om Monster
Om Monster

Monster.dk - tidligere Jobline.dk - er en del af Monster.com som blev grundlagt i 1994 og har sit hovedkontor i Maynard, Massachusetts. Vores skandinaviske hovedkontor ligger i Stockholm, og vi har et salgskontor i København. Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW) er moderselskab til Monster.com.
Monster.com er et af verdens førende online karrierenetværk, med fokus på at skabe kontakt mellem de mest progressive virksomheder og de mest kvalificerede, karriereorienterede kandidater. Monster.com vil være den førende på markedet ved at tilbyde innovativ teknologi og overlegen service, som kan give virksomheder mere kontrol over rekrutteringsprocessen.

Hver måned besøger titals millioner jobsøgende Monsters sites i Danmark, Europa og resten af verden. Med mere end 10 år som etableret karrieresite har Monster ekspanderet fra tidligere kun at være en ”jobliste” til at være en global leverandør med et komplet udbud af tjenester indenfor arbejdssøgende, karriereudvikling, rekruttering og talent management. Kernen i vores fremgang og vores fremtid er innovation: vi er ved at ændre menneskers jobsøgningsvaner ved at forbedre chancen for at finde nyt job igennem ny teknologi, nye værktøjer og metoder.
Nogle af Monsters produkter og ydelser
* Monsters jobsite 
* Stillingsannoncer på Monster
* CV-database
* Career Ad Network®
* Bannerannoncering
* Rekrutter lokalt
* Rekrutter internationalt
Management

Carl Silverstolpe – Managing Director

Stefan Rizvi – Marketing Director 

Kontakt os
Monster Worldwide Scandinavia

Kontakt os via mail
©2011 Monster - All Rights Reserved - U.S. Patent No. 5,832,497 - NYSE: MWW - V: 2019.2.0.14-314